بخش تغذیه:
یکی از اجزاء لاینفک بیمارستان است که شامل دو واحد مستقل مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و خدمات غذایی با کارشناسان مستقل بوده و وظایف این دو واحد را بر عهده دارد. واحد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی: این واحد، مشاوره بیماران بستری در بخش و سرپایی در کلینیک تغذیه را به عهده دارد.تنظیم برنامه ویژه غذایی جهت بیماران ، به عنوان بخشی از برنامه درمانی ایشان ، مراقبت های ویژه تغذیه ای ( استفاده از روش های تغذیه با لوله و تغذیه وریدی جهت تامین نیازهای غذایی بیماران و کمک به درمان ایشان ) ، از جمله مسئولیت های این بخش است. مشاوره تغذیه در بیماران بستری: عبارت است ازویزیت بیمار که شامل ارزیابی تخصصی تغذیه ، تنظیم رژیم غذایی و پیگیری وضعیت تغذیه بیمار با تکمیل فرم های مربوطه توسط مشاور تغذیه می باشد. واحد خدمات غذایی: اجرای امور مرتبط با خرید مواد غذایی ، انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده ، آماده سازی، نگهداری غذای آماده، توزیع غذا و میان وعده ها و ... در این واحد صورت میگیرد. مشاور تغذیه: خانم شفقی |